Vanuit verbinding

Coached by Jur

Ik ga op zoek naar jouw talenten en maak je bewust van je valkuilen.

Ik ben Jurgen Schats, geboren en getogen Brabander.

Ik groeide op in een arbeidersgezin, met een zieke moeder, een hardwerkende vader, een oudere broer en een jongere zus. De ziekte van mijn moeder en de exra taken die daardoor bij mijn vader terecht kwamen, maakte dat ik de aandacht die ik als kind nodig had van beide ouders heb gemist. Vanuit gezien willen worden en goedkeuring krijgen, ging ik pleasen en handelen naar wat een ander nodig had. Rond de pubertijd sloeg het pleasen om in strijden, waardoor ik nog harder ben gaan werken. Ik was te jong kind af, werd te snel volwassen en regelde mijn eigen zaakjes. Ik verloor mezelf.

Met dit harde werken heb ik me opgewerkt van koerier naar monteur tot vestigingsleider. Op zich een mooi resultaat. Alleen bleef ik een onvoldaan gevoel houden en gedachten als: “Is dit het nu? Word ik hier blij van? Geeft dit werk me energie en wil ik dit tot in lengte van dagen blijven doen?”. Op alles antwoordde ik volmondig nee. Ik ervoer vervolgens onrust en ongemak, want wat wil ik dan wel in dit leven? Ik besloot een loopbaantraject aan te gaan bij een coach en al na een paar sessies ben ik bij deze coach de opleiding tot coach gaan volgen. Ik werd enorm geinspireerd door de kennis en vaardigheden van deze coach, die de vinger op de juiste zere plek wist te leggen. De vele gesprekken brachten me bewustwording, inzichten, heling en ruimte voor creativiteit. Tijdens de opleiding tot coach ontstond de wens om zelf mensen (een stukje) te begeleiden op hun pad.

Ik gun Iedereen een coach zodat zij ook de beste versie van zichzelf kunnen worden. Ik geloof in een betere wereld door het ontwikkelen van het persoonlijke individu. Wil jij jezelf ook ontwikkelen en verandering aanbrengen in je leven? Neem dan contact met mij op. Samen krijgen we snel inzicht en grip op de situatie en daardoor snel resultaat.

  • Privé opleiding tot Coach | Academie Anker van de Riet
  • Non Verbale communicatie | Saskia van Wijngaarden
  • Non-verbale video analist (FaceValue)

Waar mag ik je bij begeleiden?

Neem vandaag nog contact op en laten we beginnen.