Leiderschap

Ben jij de zelfbewuste leider die je wilt zijn?

Ben jij de zelfbewuste leider die je wilt zijn?

Mensgericht leidinggeven aan jezelf houdt onder meer in dat je je persoonlijke doelen kent. Waarom wil je eigenlijk leidinggeven? En als jij je werk goed doet, wat levert dit dan op? Voor jezelf, je team en voor de organisatie? Alleen op die manier kun je bepalen wat er in het dagelijkse werk echt belangrijk is, wat nog wel even kan wachten en wat misschien helemaal niet hoeft.

Goed leiderschap

Leiderschap is een proces waarbij een individu een groep van individuen beïnvloedt om een gezamenlijk doel te bereiken. Leiderschap gaat om het uitdragen van een visie, het inspireren van mensen en het gedaan krijgen van het dagelijkse werk. De direct leidinggevende heeft namelijk de grootste impact op het werkplezier, de betrokkenheid van de medewerkers en de productiviteit.

Goed leiderschap begint met leren leidinggeven aan jezelf. Je wilt goed worden in mens- en werkgericht leidinggeven aan anderen. Bewustwording en het vergroten van zelfkennis zijn hierbij de sleutelwoorden. Mensgericht leidinggeven aan jezelf houdt onder meer in dat je je persoonlijke doelen kent. Waarom wil je eigenlijk leidinggeven? En als jij je werk goed doet, wat levert dit dan op? Voor jezelf, je team en voor de organisatie? Alleen op die manier kun je bepalen wat er in het dagelijkse werk echt belangrijk is, wat nog wel even kan wachten en wat misschien helemaal niet hoeft.

Werkgericht leidinggeven aan jezelf betekent onder andere dat je de baas bent over je eigen agenda (in plaats van andersom). Het prioriteren van je werkzaamheden is hierbij een belangrijk onderdeel.

Schakel mij in voor

ontwikkeling van en/of inzicht in:

  • Krachtige communicatie
  • Non-verbale communicatie
  • Persoonlijk leiderschap
  • Talenten, intenties, visie
  • Denk- en gedragspatronen

“Leiderschap is een keuze,
niet een functie”

*Stephen Covey*

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschaps ontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling bij Coached by Jur begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je hulpvraag of maken we samen inzichtelijk wat je hulpvraag is. Uit die hulpvraag volgt wat Coached by Jur voor jou kan betekenen.

Tijdens onze sessies voor leiderschapsontwikkeling gaan we ons richten op bewustwording en het vergroten van je zelfkennis. Daartoe behoren onder andere het inzicht krijgen in je talenten, waarden en intenties en het kijken waar nog ruimte is voor ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan het herkennen en doorbreken van ingesleten denk- en gedragspatronen, het effectief leren omgaan met emoties, het ontwikkelen van bewustzijn, innerlijke rust en keuzevrijheid, koers bepalen en verantwoordelijkheid nemen. Zelfkennis is de fundering voor goed leiderschap.

Vanuit deze bewustwording kan jouw authentiek leiderschap vorm krijgen. Als je als leider vanuit je intenties, waarden en visie werkt, zal dat op de werkvloer worden gezien, gevoeld en ervaren. Een leider die zich emotioneel betrokken toont, zal niet alleen het werkplezier bij medewerkers vergroten, maar ook de productiviteit, de klanttevredenheid en de winstcijfers.

Hoe kom je in contact?

Het eerste contact is geheel vrijblijvend. Samen zullen we kijken naar de opties en de mogelijkheden.

Contact leggen

Het vraagstuk en het doel zal hierbij worden geïnventariseerd. Bel of  ‘boek een consult’.

Intake

We gaan dieper in op de materie, waarbij ik zal analyseren en adviseren.

Aan de slag

We gaan aan de slag met een vooropgesteld plan, waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Waar mag ik je bij begeleiden?

Neem vandaag nog contact op en laten we beginnen.